David Lynch om TM

Besked fra David:

Jeg lærte Transcendental Meditation i 1973 og er ikke sprunget over en eneste meditation siden da. To gange om dagen, hver dag. Det har giver mig ubesværet adgang til ubegrænsede reserver af energi, kreativitet og dyb indre lykke. Dette plan i livet kaldes sommetider ”ren bevidsthed” – det er en guldgrube. Og dette plan i tilværelsen findes dybt inde i os. 

Men jeg havde ingen anelse om, hvor kraftfuldt og dybtgående denne teknik kunne være, før jeg personligt så, at den blev udøvet af børn på skoler i den indre by, af veteraner der lider af posttraumatisk stress, og af kvinder og børn der er ofre for forfærdelig vold.

TM ændrer, kort fortalt, tilværelsen til det bedre.

‘I 2005 oprettede vi David Lynch Fonden for Bevidsthedsbaseret Uddannelse og Verdensfred for at sikre, at ethvert barn hvor som helst i verden, der ønskede at lære at meditere, kunne gøre det. I dag underviser Fonden aktivt voksne og børn over hele verden i TM.

Hvordan er vi i stand til det? Det skyldes fondes og filantropers og almindelige menneskers gavmildhed, fordi de ønsker at mindske andres lidelser – og at hjælpe med til at skabe en bedre verden. 

Hvis du ikke allerede mediterer, så følg mit råd – begynd. Det vil være den bedste beslutning, du nogensinde har taget.


Hvad er TM?

Hvorfor har så mange succesrige mennesker lært TM?

Intro til TM

Kort video om Transcendental Meditation med Bob Roth, som er lederen af David Lynch foundation i USA.

Lynch i den 11. time

Da David Lynch var i Danmark i 2007 interviewede Michael Bertelsen ham. 

Hjernen og TM

Når hjernens venstre og højre del samarbejder er vi på vores højeste. Den venstre halvdel analyserer problemet og den højre kommer med en kreativ løsning. TM skaber den højeste samklang eller kohærens mellem de to hjernehalvdele.

Hvad siger andre om TM:

”Det giver mig en fred og jeg elsker det bare.”


Ellen DeGeneres

Talkshow host

Meditation har ændret mit liv. Det har gjort mig rolig og glad –.og det giver mig noget fred og stilhed i et temmelig kaotisk liv.

Hugh Jackman

Skuespiller

”Meditation hjælper mig med at træffe bedre beslutninger. Jeg er også mere kreativ. “


Arianna Huffington

Grundlægger af Huffington Post

Det er som en oplader for krop og sind.”


Jerry Seinfeld

Komiker

David Lynch Foundation

hjælper med at forebygge og udrydde den altomfattende epidemi af traumer og toksisk stress blandt risikogrupper ved at fremme en udbredt implementering af det evidensbaserede Transcendental Meditation-program (TM) for at forbedre deres sundhed helse, kognitive evner og præstationer i livet.

Quiet Time-programmet:

giver eleverne to perioder på 15 minutter med Transcendental Meditation hver dag for at hjælpe med at afbalancere deres liv og forbedre deres evne til at lære. Dette program supplerer eksisterende uddannelsesstrategier ved at forbedre den fysiologiske understøttelse af læring og adfærd.


  

Operation Warrior Wellness (OWW), en division af David Lynch Foundation, tilbyder det Transcendental Meditation-baserede Resilient Warrior Program, en enkel, let at lære, evidensbaseret tilgang til at lindre symptomer på Post Traumatisk Stress Syndrom (PTSD) og svær depression og udvikle større modstandsdygtighed over for stress.


Women’s Health Initiative

For at hjælpe med at bekæmpe volden og vold mod kvinder og børn lancerede David Lynch Foundation et kvindesundhedsinitiativ i 2012, der tilbyder Transcendental Meditation, som alternativ terapi, der er vist at helbrede og styrke ofre for misbrug.


Lær mere om TM