En Besked Fra 
David Lynch:

David Lynch, grundlægger og formand for bestyrelsen i David Lynch Foundation for Consciousness-Based Education and World Peace, er en prisbelønnet filminstruktør, forfatter og producer. Hans film indbefatter Eraserhead, Elephant Man, Wild at Heart, Twin Peaks, Blue Velvet, Lost Highway, Straight Story, Mulholland Drive og INLANDEMPIRE:

David Lynch:

I vor tid, som er fyldt med frygt og usikkerhed, bør ethvert barn have en daglig skoletime til at dykke ind i sig selv og opleve planet af stilhed – lyksalighed – det enorme reservoir af energi og intelligens, der findes dybt inde i hver af os. Det er på den måde, den kommende generation kan reddes.

Jeg har ”dykket indad” ved hjælp af teknikken Transcendental Meditation i mere end 40 år. Det har ændret mit liv, min verden. Jeg er ikke alene. Millioner af mennesker i alle aldre, fra forskellige religioner og samfundslag, udøver teknikken og oplever utroligt gavnlige virkninger.

På et tidspunkt, forhåbentlig meget snart, vil det at ”dykke indad” som forberedelse til læring og som et værktøj til at udvikle sindets kreative potentiale blive en fast del af enhver skoles læseplan. Stressen i verden lægger nu om dage en enorm byrde på vores børn. Der er i dag hundredvis af skoler med tusindvis af elever, der er ivrige efter at slippe af med denne stress og realisere hver elevs fulde potentiale ved at tilbyde denne Bevidsthedsbaserede Uddannelse. 

Vores fond blev etableret for at sikre, at ethvert barn i Amerika, der ønsker at lære og udøve Transcendental Meditation, har muligheden for det. TM-programmet er det mest grundigt udforskede og mest almindeligt udøvede program i verden til at udfolde hjernens og sindets fulde potentiale ved at forbedre helbredet, mindske stress og forbedre studieresultater. Vi giver stipendier til elever, så de kan lære teknikken og få hele det opfølgende program i løbet af deres skoletid for at sikre, at de opnår de maksimale gavnlige virkninger. Vi giver også stipendier til elever, der ønsker at studere ved det voksende antal yderst succesfulde skoler, colleges og universiteter, hvis grundlag er denne Bevidsthedsbaserede tilgang til undervisning.

Jeg har haft fornøjelsen af at møde mange studerende, der ”dykker indad” og oplever Bevidsthedsbaseret Uddannelse. Disse studerende er alle unikke enkeltindivider, i høj grad sig selv. De er utrolige, selv-tilstrækkelige, årvågne, energiske, lykkelige, kreative, meget intelligente og fredelige mennesker. At møde disse studerende var for mig beviset på, at Bevidsthedsbaseret Uddannelse er noget yderst værdifuldt for vores skoler og for vores verden.

Forskning og erfaringer dokumenterer de dybtgående gavnlige virkninger for samfundet som helhed, når vores børn dykker indad. Fredelige enkeltindivider er verdensfredens byggesten. Ved at tilbyde Bevidsthedsbaseret Uddannelse til de kommende generationer kan vi skabe et stærkt fundament for en sund, harmonisk og fredelig verden. For at opnå dette understøtter Stiftelsen også etableringen af Universiteter for Verdensfred, der vil uddanne den næste generation til en ny profession: den professionelle fredsskaber.

Mange tak for jeres interesse. Og vær venlige at huske, at Bevidsthedsbaseret Uddannelse ikke er et luksusgode. For vores børn, der vokser op i en stressfyldt og ofte skræmmende og kriseplaget verden, er det en nødvendighed.

BESTIL EN SCREENING

Vil du vise filmen på dit arbejde, i en biograf eller til et kulturarrangement, så udfyld kontakt formular

VÆR MED

Deltag i et Lynch community sammen med alle andre der er vilde med David Lynch eller synes han er interessant! Tilmeld nyhedbrev link

PERSONLIG KONTAKT

Book en personlig snak om m TM og kreativitet. Ring eller send sms + 45 25 36 72 46

BLIV INSPIRERET

Vil du have inspiration fra David Lynch hver uge? Et citat eller en video?

Tilmeld

SE FILMEN

Inspiration

MEDITATION

Lær mere om hvad TM er

KONTAKT

Skriv en mail

FACEBOOK

Vær med på facebook

Bliv inspireret!

Modtag David Lynch inspiration hver uge